Prin alte părţi

Evadarea de la Clocked.Ro

Când: 12 Iulie 2015
Unde: Bucureşti, strada Cornescu nr. 4, sector 1 – Clocked.Ro
Cine: Dan, Claudia, Mişu, Matei şi eu

 

De câteva luni ne invită Mihai să testăm al său “escape room”, mai precis camera “Alter Ego”, o cameră din care trebuie să “evadezi” în maxim o oră, rezolvând pe parcurs mai multe probleme de logică. Duminică seara, eu şi Matei, însoţiţi de Dan, Claudia şi Mişu, am răspuns invitaţiei.

 

Distracţia a fost maximă, din adulţi am redevenit copii pentru o oră. Jocul e foarte complex şi oferă surprize la tot pasul, la un moment dat chiar începusem să mă simt ca un detectiv adevărat. 🙂 Cei mai ingenioşi şi descurcăreţi din echipă au fost Matei şi Claudia, fără ei nu ştiu când sau dacă ieşeam din cameră. Cel mai mult mi-a plăcut când Matei a luat iniţiativa şi, lăsându-ne pe noi să ne “spargem capetele” cu un cod de descifrat, a deschis singur penultimul cufăr.

  

Îţi mulţumim mult, Mihai, pentru după-amiaza asta. După ce am jucat “Alter Ego”, eu şi Matei am hotarât că trebuie să mergem şi la alte “escape rooms”, deoarece ne-a plăcut foarte mult jocul. Până atunci însă vă recomandăm din toată inima: luaţi-vă familia sau prietenii şi mergeţi la Clocked.Ro! O să vă distraţi pe cinste!

 

2 Comments

  1. Imi plac mult terasa si biroul lui Big Brother. Cred ca ar fi o idee buna sa imi duc baietii de 12 si 14 ani aici. I-as lasa sa isi dezvolte abilitatile de cercetasi in timp ce eu pot sta cu sotul meu pe terasa. Ar fi interesant sa putem vedea si noi cum se descurca in camera. Cred ca le-ar da multa incredere in sine daca ar rezolva puzzle-ul.

    1. Ţinând cont că cel mai descurcăreţ din echipa noastră a fost Matei (11 ani), şi eu cred că s-ar descurca. Şi mai cred că dacă vă daţi bine pe lângă Big Brother puteţi să vedeţi împreună cum se descurcă copiii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *