Pe munte

Reîntoarcere în Valea lui Stan

Când: 20 Iulie 2014
Unde: Valea lui Stan din munţii Făgăraş
Cine: toată familia

 

În data de 20 Iulie 2014 am fost pe Valea lui Stan pentru a doua oară, dar de data asta au venit şi mami şi Filip.

 

Traseu: Valea lui Stan (punct roşu)

 

 

A fost prima dată când Filip a mers în munţii Făgăraş. Când am ajuns ne-am schimbat de adidaşi şi am intrat pe traseu. La început a fost uşor, dar, pe măsură ce avansam devenea tot mai greu. Majoritatea scărilor şi lanţurilor care te ajută să parcurgi traseul au fost înlocuite, dar nu pot spune dacă traseul a fost mai greu sau mai uşor decât acum doi ani.

  

După ce am trecut de scara cea mare (care a fost reamenajată şi este acum mult mai uşor de urcat) eu şi mami a trebuit să ne descălţăm şi să traversăm apa desculţi şi chiar am făcut asta de câteva ori. Apa era rece, dar am rezistat. Tati a trecut cu bocancii deoarece credea că sunt pietre sub apă, dar era numai nisip.

 

 

După ce am ajuns la baraj, a trebuit să mai trecem de câteva ori râul. Am ajuns la maşină după ce am parcurs forestierul cu piciorul, de data asta n-am mai avut noroc să ne ia cineva la ocazie.

  

Pe forestier m-am împiedicat şi m-am lovit la o unghie. Am plâns, dar când am văzut că nu era mai nimic (adică acasă :), deoarece până când am ajuns acasă nu am vrut să mă uit) am încetat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *